Szórakozás

Íme a Csillag születik végső mezőnye

Az Appril Project, Krizbai Teca, Timi Chen és Gomes jutott tovább a harmadik élő show-ba.

Túl vagyunk a Csillag születik háromkörös válogatóján és az első továbbjutókon. Szombat este a zsűritagok ismét 24 produkciónak adtak újabb esélyt, közülük 12-en álltak színpadra, de csak négyen jutottak tovább.

Az Appril Project rengeteg táncosával és létszámánál is több energiájával perzselte fel a parkettet második fellépőként. Bár Oroszlán Szonja szerint volt némi zűrzavar a koreográfiában, a zsűri meg volt elégedve a dinamikus előadással. Az Appril project 29 pontot kapott.

Az előválogatók emlékezetes, bohócmaszkos táncosa, Gomes ezúttal keménykalapban és zakóban lépett színpadra. Ahogy a koreográfia közben megszabadult egyes ruhadarabjaitól, úgy „meztelenedett le” a lelke is, majd az előadás végén elsírta magát. „Más ember örülne, ha így táncolna, úgyhogy hagyd abba a bőgést. Furcsán sokrétegű ember vagy, aki mindig sejtet magából valamit. Úgyhogy nekem ez bejött” – mondta Fáy Miklós a táncosnőnek értékelésében. Szirtes Tamás ennyit fűzött hozzá: „Igazi megrendítő pillanatokat teremtettél, már-már művészetgyanús volt.”. „Amit gondolsz, olyan erővel jön át, hogy dehogynem tudom, hogy mi az” – mondta Hernádi Judit, aki nagyon várta Gomest a színpadra. „Nem csak a szemünknek vagy jó, hanem a szívünknek is” – tette hozzá Oroszlán Szonja. Gomes 33 pontot szerzett a zsűritől, továbbjutása szinte nem is volt kérdés. ”Most örülök nagyon, édesanyámnak táncoltam” – mondta Gomes könnyeivel küszködve, amikor a színpad szélén Ördög Nóri és Nagy Sanyi faggatta.

Krizbai Teca ismét magyar dallal, saját szerzeményével érkezett, a közönség hosszan fütyült és tapsolt az ifjú énekesnőnek a produkció végén. Teca nemcsak a nézőket, hanem a zsűrit is teljesen elvarázsolta, 32 pontot kapott tőlük. Oroszlán Szonja értékelésében elmondta, hogy az énekesnő érkezésével mindig biztos abban, hogy hátradőlhet, miközben hallgatja, mert történik vele valami abban a 3 percben. Sanyi és Nóri elárulta, hogy Teca szerelme a közönség soraiban ül, az a fiú, akinek a dalt írta a Csillag születik ígéretes versenyzője.

Timi Chen a Mulan című film betétdalát hozta a Csillag születik közönségének, de ezúttal magyarul énekelt. Fáy Miklós szívesen hallgatta Timi gyönyörű hangját, de nem találta annyira jónak a produkciót, mint először. Viszont reméli, hogy fogják még hallani. Szirtes Tamás szerint nagyon jó volt a dalválasztás és értékesnek tartja Timi hangját. „Azt csinálsz velem, amit akarsz, egyszerűen rád nézek és mosolygok” – mondta Hernádi Juci Timinek, mire Fáy Miklós hozzátette, hogy a lány bizony neki is nagyon tetszik. A zsűri összesen 29 pontra értékelte Timi előadását, a nézők pedig az első négy közé szavazták kedvencüket.

A tehetségkutatótól így búcsúzni kényszerült: Molnár Szabolcs mentalista, Belső Csaba, alias MC Tyco rapper, Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercedes táncos házaspár, Kossuth Gergő énekes, a Virtuoso hegedűsei, az Indygo zenekar, Erős Dávid énekes, és az Abovo Crew tánccsapat.

AJÁNLOTT LINK:

Az utolsó négy helyért ment a harc (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik