Szórakozás

A Csillag születik sem úszta meg botrány nélkül

Akárcsak A nagy duettben SP miatt, az RTL Klub show-jában is színpadra ugrott egy rajongó.

A Csillag születik harmadik döntőjén két produkcióval lépett színpadra a még bent maradt 6 versenyző, ráadásul ezek közül az egyik egy duett volt valamelyik versenyzőtársukkal.

Az estét László Attila és az Everdance nyitotta. A Crystal „Két utazó” című dalát hallhattuk a kézdivásárhelyi fiútól, miközben a tánccsapat remek koreográfiával színesítette a produkciót.



A folytatásban Krizbai Teca és Gomes előadása következett, Teca a Hooliganstől énekelte a „Játszom” című dalt, miközben Gomes nagyszerű táncprodukcióval örvendeztetett meg mindenkit. A zsűri elismerően nyilatkozott a látottakról.

Utolsóként, Szabó Ádám és az Appril Project közös előadását láthattuk. Ádám jóvoltából igazi, pörgős percek következtek. A harmonikás srác Jennifer Lopez „On The Floor” slágerével a táncosok pedig lambada mozdulataikkal hozták lázba a közönséget.

Az egyéni produkciók sorát László Attila egy győztes dallal, Tabáni István „Gyönyörű szép” örökzöldjével nyitotta. A zsűrit megnyerte, 35 ponttal jutalmazták a fiatal srácot.

Az Everdance fellépése közben Michael Jackson „They Don’t Care About Us” című dala szólt. A csapat óriási sikert aratott a közönség körében, ezzel szemben a zsűritagokat nem győzte meg a táncosok koreográfiája. 29 pontot kaptak a táncosok.

Teca ezen a héten is megosztotta az ítészeket. Hernádi Judit szerint a vak lány nagyon izgult az Abba slágere alatt, és ez az előadásán is meglátszott. Teca 35 ponttal hagyta el a színpadot.



Gomes mindig elképesztően intenzív érzelmeket közvetít. Múlt héten azonban megkapta az első figyelmeztetést a zsűritől. A táncos vette a jelzést, hiszen amit szombat este nyújtott az felemelő volt. A zsűri 36 pontjával átvette a vezetést.

Libabőrös lett a közönség és a zsűri is Szabó Ádám produkciójától, Vivaldi Négy Évszakából a Telet hozta el nekünk a nyári hőségben. 39 pontot kapott.

Utolsóként az Appril Project állt a zsűri elé: a táncosok fergeteges előadását maximális, 40 ponttal jutalmazta a Csillag születik zsűrije. Az egyébként óriási sikert aratott produkció végén egy rajongó nem bírt magával, felrohant a színpadra, a táncosok elé térdelt, majd kezet fogott velük, végül beállt a zsűri elé és maximális pontszámot követelt tőlük. A rendbontót egy biztonsági ember vezette ki a stúdióból. Az Appril Project lelkes rajongóját az incidens után örökre kitiltották a székházból.



A szavazás lezárása után felsorakoztak a színpadon a versenyzők. Pár perc elteltével már csak Teca és az Everdance várta, hogy végre kimondják a nevüket, a fiataloknak azonban nem sikerült betáncolniuk magukat a következő élő show-ba, így ők voltak kénytelenek búcsúzni a tehetségkutatótól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik