Szórakozás

Orbitális balhé a kamerák előtt: pszichés beteg a ValóVilág hisztigépe?

Vera villába hátrahagyott titka kiverte a biztosítékot a szőkeségnél, aki levegőért kapkodva, hangosan ordított a párbajról győztesként visszatérő érzékeny lelkű nővel.

Ahogy az lenni szokott, a párbajra készülők ezúttal is hátrahagytak a villában egy-egy olyan üzenetet, mely addig fel nem fedett titkukat tartalmazzák. Ezúttal a párbajról visszatérő Vera levele volt az, mely nagy port kavart a villa falain belül. Az érzékeny lelkű játékos ugyanis azt állította, hogy korábbi randiján Kinga és Gergő egymásra mozdult.

Míg Vera felszólította Kingát, valljon színt, és egyúttal vallja be, hogy Gergővel megkívánták egymást, addig a szőkeség magából teljesen kikelve, szinte fuldokolva ordított.
“Hallod Vera, mindjárt megrángatlak” – sipítozta kipirult arccal, rettentő hevesen VV Kinga, akit végül villatársainak kellett lefogniuk, nehogy nekiessen a vádló Verának.



Bár Kinga kirohanása egy pánikrohamnak is beillett volna, a produkció sajtósa szerint szó sem volt hasonlóról.
“Kinga valóban nagyon kikelt magából, s villatársainak kellett visszafognia. Azonban szó sem volt pánikrohamról. Ez inkább egy egyszerű hisztinek tűnt. Miután Attila megnyugtatta, s a nyugiszobában eltöltöttek egy kis időt, már sokkal higgadtabban folytatta a játékot” – árulta el a Hír24-nek Dobsi Adrienn, aki nem tud róla, hogy Kingát – a híreszteléssekkel ellentétben – korábban gyötörték volna pánikrohamok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik