Szórakozás

Negatív csúcsokat döntött ValóVilág

A karácsony és szilveszter nem hozott sikert az RTL Klub ValóVilágának. A népszerű reality többször is alulmúlta nézettségi adatok tekintetében a TV2 ugyanazon műsorsávba futó műsorát.

Nem tudni, hová tűntek az ünnepekre az RTL Klub realityjének rajongói, de tény, a ValóVilág karácsonykor az eddigi leggyengébb számokat produkálta. 24-én a szerény 17.5% share-jével döntött negatív csúcsot, amit 25-én 16.2%-vel még alul tudott múlni.

December 27-én és 28-án a TV2-n futó Skorpiókirály mindkét része eltángálta a realityt . December 28-án a kalandfilm 25.9%-os share-t ért el, amíg a ValóVilág csupán 24.2%-ot ért el a kereskedelmi célcsoportban. December 29-én még markánsabb volt a különbség: 24.8% közönségaránnyal futott a Skorpiókirály második része, míg a VV-t csupán 20.3% követte figyelemmel.

December 31-én pedig a TV2 Mikroszkóp BÚÉK című műsora, benne Böröczky József utolsó tévés fellépése mért csapást a villalakókra. A kabarét a kereskedelmileg fontos 18-49-es célcsoport 27%-a követte figyelemmel, míg a Villa életére mindössze a tévénézők 16.2% volt kíváncsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik