Szórakozás

Elindult az új magyar valóságshow? – Nikóék tovább nyomják

Niko és Ricsi nem tagadják, nincs ellenükre a rivaldafény. Az ÖsszeEsküvők "gengszter" párosára a műsor befejeztével is kíváncsiak az egykori nézők. Hogy meddig? Az a jövő zenéje.

Nagyon úgy tűnik, nem unta meg a kamerák előtti szereplést az ÖsszeEsküvők szerelmespárja, a Bonnie és Clyde-ként is emlegetett Niko és Ricsi. A fiatalok, no és a fiú édesanyja, Éva nem vonultak vissza a világ szeme elől, és az interneten Ustream videócsatorna segítségével naponta élőben jelentkeznek. Azért az már most látszik, hogy van ebben némi kínlódás. Persze nem a jószándék vagy az érdeklődés hiányzik a felekből, inkább a mondanivaló. A laptopjával ágyban fekvő Éva nem biztos, hogy sokáig érdekes marad a rajongóknak, Niko és Ricsi pedig nem a hálószobájukat fogják bekamerázni.


Vajon meddig lesznek kíváncsiak rájuk a nézők?

Fotó: TV2

Ricsi a Hír24-nek elmondta, nem különös exhibicionizmus motiválja őket, de úgy érzik, azok a nézők, akik három hónapig szurkoltak nekik, megérdemlik, hogy most is belepillanthassanak az életükbe. Azt is hozzátette, hogy nyilván addig csinálják, amíg igény van rá. Egyelőre pedig úgy tűnik van: a fiatal szerelmespár rajongói oldalai még mindig rengeteg bejegyzést számlálnak, és internetezők pedig azt találgatják mikor jelentezik újra élőben az ÖsszeEsküvők ezüst érmes triásza.

Csak remélni tudjuk, hogy ha ez majd másképp lesz – ha csökken irántuk az érdeklődés – azt is kezelni tudják, mint ahogyan a Rezidencián is jól vették az akadályokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik