Szórakozás

Újabb “takarékos” húzás a TV2-ben

Aktív Extra címmel kerül képernyőre a TV2 infotainment magazinja, a Magellán. A műsor formáját és tartalmát tekintve is megújul.

Az Aktív műsorcsalád tagjaként folytatja a Magellán – tájékoztatta a nagyközönséget a TV2. A csatorna magazinműsora januártól Aktív Extra címmel kerül képernyőre, régi-új műsorvezetője pedig Váczi Gergő lesz.

“Az Aktív Extrára átkeresztelt műsor megőrzi tudományos és ismeretterjesztő jellegét,  és a jövőben is bepillantást enged a sztárvilág kulisszái mögé. A megújulás részeként a népszerű tartalmak mellett a műsorkészítők kiemelt figyelmet szentelnek a hét bulváreseményeinek, melyekből minden adásban összefoglalót láthatnak a nézők”  – tudtuk meg.

A TV2 programigazgatója, Kiss Péter elmondta, az Aktív Extra elődje értékeit megőrizve, ugyanakkor megújulva fogja erősíteni az Aktív műsorcsaládot. “Az Aktív igen népszerű a nézők és a hirdetők körében. Ezt a közkedvelt márkát akarjuk tovább erősíteni és kiterjeszteni azzal, hogy a Magellán – megőrizve a műsor értékeit, ugyanakkor formailag és tartalmilag is megújítva – az Aktív család részeként, Aktív Extra címmel folytatja a TV2-n.

A műsort 2011. január 7-től szombat esténként láthatjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik