Szórakozás

Klapka nem hibáztatja magát Mary Zsuzsi halála miatt

Egész életében eltartotta az énekesnőt, akinek mindent megadott még a válásuk után is Klapka György.

Egyesek szerint a felszedett kilók, mások szerint az öregség és Klapka György elvesztett figyelme az, amely arra késztette Mary Zsuzsit, hogy szenteste önkezével vessen véget az életének.
A legjobb barátnő szerint azonban szó sincs öngyilkosságról. Szerinte Mary Zsuzsi a visszatérést tervezte – írja a Bors.


Válásuk után is eltartotta volt feleségét, Mary Zsuzsit
Fotó: TV2

„Az új lemeze már majdnem elkészült, már csak egy számot kellett volna felénekelnie. A koncert helyszíne és nagyjából az időpontja is megvolt, február közepén a Ruttkai Éva Színházba terveztük a bulit. Körvonalazódott a műsor is, elénekelte volna a nagy slágereit és persze az új számai közül többet. Furcsa most beszélni a tervekről” – nyilatkozta Sugár Andrea, az énekesnő legjobb barátnője.
„A visszatérő koncertből így emlékkoncert lesz. Több pályatársa is jelezte, hogy szívesen részt vesz benne. Neveket még nem mondok, majd ha biztos lesz a fellépők névsora, akkor nyilatkozom róla” – mondta a nő, aki szerint Mary Zsuzsi a nagy visszatérésre készült, s tettét csak „segélykiáltásnak” szánta.

Pedig az öngyilkosság előtt Mary Zsuzsi még a nővérét is felhívta, hogy szándékáról informálja. A Németországban élő testvér riasztotta Klapkáékat, aki jelenlegi feleségét küldte át, hogy ránézzen a táncdalénekesnőre. Bár az ajtót zárva találta, mivel horkolást hallott – s Mary Zsuzsi többször is fenyegetőzött már hasonlóval – ezért nem gyanakodott rosszra. Mindezek ellenére Klapka György nem érzi magát felelősnek.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Nem gyerek volt, akire minden este rá kell nézni! Nincs lelkiismeret-furdalásom. Eltartottam egész életében, a válásunk után is úgy bántam vele, mintha még a feleségem lenne – mondta Klapka György, aki a temetés költségeit is állja. „Törődtem vele, mindent elkövettem azért, hogy komfortos élete legyen. Nem az én felelősségem a tette. Nem tehetek Zsuzsi haláláról!” – nyilatkozta a napilapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik