Szórakozás

A halálba hajszolták Mary Zsuzsit? Fia elvesztése padlóra küldte

Pályatársai döbbenten állnak Mary Zsuzsi öngyilkossága előtt. Zalatnay Cini például nem látta depressziósnak az énekesnőt, ám úgy tudja, fia elköltözése nagyon megviselte barátnőjét.

Az senki előtt nem volt titok, hogy az énekesnő igencsak szoros kapcsolatot ápolt Dennis fiával, akivel egyébként korábban komoly problémák voltak. Ám egy ideje a fiatalember “jó útra tért”, sőt szerelmes lett és vidékre költözött. Az ismerősök szerint az aggódó Mary Zsuzsit ez padlóra küldte, talán úgy érezte, végleg egyedül maradt. Pedig ex-férje, Klapka György továbbra is foglalkozott vele, sőt gondját viselte. De nem csak a férfi, hanem a hírek szerint Klapka új párja is törődött az énekesnővel.

Míg korábban többször hallottunk Mary Zsuzsi fiatalabb kedveseiről, addig az utóbbi időben egyetlen fiúról sem suttogtak vele kapcsolatban. Vélhetően egyébként megváltozott külseje miatt nem akart szerelembe bonyolódni. Ezt egyébként Zalatnay Cini is megerősítette. A pályatárs, és jó barát a Hír24-nek elmondta, tudott Zsuzsi pajzsmirigybetegségéről, ami miatt súlyproblémával is küzdött. Cini szerint kigömbölyödött alakja nagyon megviselte kolléganőjét. Fogműtétjével is sokat szenvedett, a beavatkozás szintén okot adhatott az elkeseredésre. Mindezek ellenére Zalatnay Sarolta is azt állítja, az énekesnőn nem látszott, és soha nem beszélt arról, hogy véget akarna vetni az életének.

Cini szerint minden művészembernek akadnak nehéz periódusai, neki is voltak már rossz gondolatai, de arról nem tud, hogy az elhunyt pályatársát hasonlók foglalkoztatták volna. Sőt mindig vidámnak és elégedettnek tűnt. Még arról is beszélt az utóbbi időben Cininek, hogy mindenáron rendbe akarja szedni magát. Ám úgy tűnik, ehhez már nem volt elég ereje – a hírek szerint szenteste rengeteg gyógyszert szedett be, és véget vetett életének.

Mary Zsuzsi korábban Cininek arról is panaszkodott, hogy nehezen bírja a sajtó nyomását. Ismeretes, hogy egy időben valóban rengeteg bulvárhír jelent meg az énekesnő állítólagos alkoholproblémáiról. Zalatnay Sarolta állítja, soha nem látta ittasan fellépni Mary Zsuzsit, az erről szóló hírek rosszindulatú pletykák voltak. A közönség imádta az énekesnőt, akinek az élete volt a színpad. Nyilvánvalóan az is nagyon megviselte, hogy nyár óta fogproblémája, illetve pajzsmirigybetegsége miatt nem tudott fellépni. Ezt egyébként a másik pályatárs-barát, Aradszky László is megerősítette a Hír24 érdeklődésére.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik