Szórakozás

Visszafogadják a csalfa Terminátort

Megúszhatja a félrelépést Arnold Schwarzenegger, neje ugyanis a válás lefújását fontolgatja Isten és a szíve sugallatára.

Amikor pár hónapja fény derült Arnold Schwarzenegger házvezetőnőjétől született szerelemgyerekének létére, mindenki biztosra vette, hogy a felesége ezért elválik tőle. Maria Shriver júniusban be is adta a válási papírokat, viszont valahogy mégsem sürgette nagyon a szakítást. Most pedig már afelé hajlik, hogy visszafogadja a csalfa Governatort. Schwarzi ugyanis jobban udvarol neki, mint megismerkedésükkor, és ezzel igencsak megmelengette a Kennedy-lány szívét. Valamint a gyerekeiknek is jó lenne, ha együtt maradnának. Arról nem is beszélve, hogy bigott katolikusként, Maria számára valóságos hitmegtagadás a válás. Vagyis az ő értelmezésében Isten is azt akarja, hogy visszafogadja urát. Még ha ezzel újra bebizonyítja, hogy Amerika leghíresebb politikus klánjának nőiben annyi az önbecsülés, mint békán a szőr.

A nagy békülés jegyében a karácsonyt együtt is töltötte a Maria és Arnold négy gyermekükkel. Majd közösen, boldog családot játszva kilátogattak a Los Angeles Lakers szezonbeli első mérkőzésére is. Amiben viszont sok örömük nem volt a csapat játéka miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik