Szórakozás

Álcakapcsolatban él volt férjével a színésznő

Tízesztendőnyi házasság után beadta a válókeresetet Debra Messing, de továbbra is úgy élnek férjével, mintha semmi nem történt volna közöttük.

A titkos szakítások időszakát éljük. Jessica Lange és Sam Shepard után újabb sztárpár vetett véget maratoni románcának a nyilvánosság kizárásával. Debra Messing húszévnyi együttlétet, valamint tízévnyi házasságot követően, augusztusban elhagyta férjét, Daniel Zelmant. A Will és Grace, illetve az Álomgyári feleség sztárja azonban egészen eddig nem szerette volna, ha a sajtó megneszeli a különválásukat. Hét és fél éves fiúkat ugyanis nem szerették volna kitenni a médiafigyelem okozta traumának.

Sőt, a páros olyannyira óvja Romant, hogy miatta még mindig úgy tesznek, mintha semmi gond nem lenne köztük. Továbbra is egy fedél alatt élnek mindhárman New York-i lakásukban, és közös családi programokat szerveznek, amiken Debra és Daniel még mindig szerelmes szülőket játszanak a gyerek előtt. Ami nem biztos, hogy a legjobb taktika, és hosszú távon talán több kárt okoznak vele, mintha elárulnák neki az igazságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik