Szórakozás

Még el sem vált: a fotósok kereszttüzében gerjedt egymásra a két sztár

Újabb ifjú hölggyel került közeli kapcsolatba Ashton Kutcher, de kivételesen most nem egy hírnévvadász senkivel, hanem egy igazi sztárral.

Hétfő este bemutatták a nagy valószínűséggel sok férfi decemberét megkeserítő Szilveszter éjjel című romantikus vígjátékot. Azonban a filmmel ellentétben, a vörös szőnyegen akadtak bőven izgalmak, a premierre érkező főszereplőknek hála. Ashton Kutcher és Lea Michele ugyanis úgy egymásra gerjedtek a fotósok kereszttüzében, mint a hangfal a csörgő mobiltelefonnal. A páros folyamatosan ölelgette és simogatta egymást. Illetve Ash tekintete szüntelenül ifjú kolleginája dekoltázsán pihent, miután a Glee-ből ismert Lea ezüst Valentino ruhája gyakran engedett betekintést a melleire. A testbeszédük pedig egyáltalán nem arra utal, hogy csak barátkoznának, és csupán a fotósoknak szólt volna a nagy összemelegedés.

Vagyis Kutcher továbbra sem óhajtja legalább csak megjátszani is, hogy szomorú, amiért Demi Moore elválik tőle. Sőt, most már nyilvánosan is vállalja a szakítás okozta boldogságát, nemcsak privát bulikon, ahol a kamerák nem látják, ahogy arról korábban beszámoltunk. Az pedig még megalázóbb Demi számára, hogy egykori játékszere egy pont feleannyi idős színésznővel vigasztalódik, mint ő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik