Szórakozás

Betegesen sovány Wolf Kati – Baj van?

Wolf Kati karcsúsága ijesztő mértéket kezd ölteni. Többen is aggódnak az énekesnő állapota miatt.

Feltűnően soványan jelent meg Wolf Kati az Eurovíziós Dalfesztivál csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az énekesnő mögött kemény év van. Karrierje ezerrel dübörög, és a napokban már új lemeze promociós turnéján lép fel Budapesten és a nagyobb vidéki városokban.

Talán a hajtás viseli meg ennyire? Nos, környezete szerint nincs baj Katival, az énekesnőt semmilyen magánéleti probléma sem nyomasztja. Sőt szűkebb környezete azon csodálkozik, hogy mostanában szinte két ember helyett eszik. A feltűnő soványság oka csupán Kati alkatában keresendő, és talán abban, hogy mindig is vigyázott a vonalaira. Az énekesnő rajongói közül azonban néhányan aggódnak, és azt szeretnék, ha kedvencük nem fogyna el idő előtt.

Kati a Hír24-en keresztül is szeretné megnyugtatni őket:

“Ha személyesen találkoznak velem az emberek rácsodálkoznak, hogy milyen vékony vagyok. Az igazság az, hogy köztudottan a televízió kicsit kövérít, és a valóság kevesebbet mutat, de most még így is néhány kilóval többet nyomok, mint egy évvel ezelőtt, az X-Faktoros szereplésemkor. Aki ismer tudja, hogy nagyon szeretek enni, bár nemrég tartottuk meg első lemezbemutató koncertemet, előtte tényleg nagyon-nagyon izgultam és egy falat sem tudott lecsúszni a torkom aznap, de szerencsére a koncert nagyon jól sikerült és utána már jó étvággyal tudtam vacsorázni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik