Szórakozás

Király Linda hízása hátterében pajzsmirigybetegsége áll

Pajzsmirigyproblémára derült fény a fiatal énekesnőnél, aki most mindent megtesz a gyógyulásért és az ideális testsúlyért.

Mióta Király Linda reflektorfényben van, azóta fel-le másznak rajta a kilók. Az énekesnőnek, még tini korában sikerült leadnia közel harminc kilót, ám azóta hol gömbölyűbb, hol pedig egyre kerekebb. Azonban kiderült, hogy Király Linda hízását pajzsmirigybetegsége nagymértékben elősegíti – írja a Bors.

„Alultermel a pajzsmirigyem, ezért vannak súlyproblémáim. Valószínűleg velem született gond, de a stressz hozta ki. Sajnos nemcsak hízást okoz, hanem fáradtságot, lehangoltságot is. Jelenleg homeopátiás szereket szedek, nem szeretnék gyógyszert bevenni, ám úgy veszem észre, hogy ez is működik. Emellett folyamatosan járok edzeni, futok, kangoozom, az anyukámmal járok zumbázni. Sőt speedfitneszre is beiratkoztam, ebben Viktor barátnője, Bea segít, aki nagyon jó edző. A pajzsmirigyproblémám megköti a szervezetemben a vizet, ezért is fontos a mozgás” – mondta Király Linda, aki mindemellett szénhidrátmentes diétával próbálja meg felvenni a harcot a kilók ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik