Szórakozás

Verekedésbe keveredett az imádott énekes

Adam Lambert verekedésbe keveredett egy finn szórakozóhely előtt, ezért a hajnalban a rendőrségi cellában találta magát.

Korunk egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező előadója Adam Lambert. A homoszexualitását nyíltan vállaló énekes bármit csinál, azonnal az internetes fórumok legtöbbet tárgyalt témájává válik. Most azonban nem munkássága, sokkal inkább magánélete foglalkoztatja a glamberteket (így hívják magukat rajongói – a szerk.). Adamot ugyanis ma hajnalban, verekedésért letartóztatták Finnországban – írja az adamlambertdaily.com. A történet egyelőre ködös, Perez Hilton sztárblogger szerint Adam saját szerelmét, a valóságshow-sztár Saulit verte meg, a rajongók azonban azonnal tiltakozni kezdtek a vád ellen. Egy biztos, a popsztár szerelme valóban belekeveredett a bunyóba, mely a Don’t Tell Mama nevű, melegeknek kialakított szórakozóhely előtt történt. A párt állítólag különböző rendőrőrsökre szállították, de az sem kizárt, hogy Saulit rögtön a detoxikálóba vitték…

Mintha kezdene divattá válni a homoszexualitásukat nyíltan vállalók bunyózása… Persze a helyzet egyáltalán nem vicces, vagy követendő, ám nem lehet szó nélkül elmenni azon tény mellett, hogy a minap Oláh Ibolyát is megverték az egyik budapesti kávézóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik