Szórakozás

Családi tragédia után költözött a villába VV Péter

A beszavazóshowt megelőzően veszítette el imádott nagymamáját VV Péter, aki bent senkinek sem beszélt erről.

Nemcsak a villába való bejutásért, hanem az összeszedettségért is meg kellett küzdenie VV Péternek. A valóságshow-veterán ugyanis a beszavzó show előtt nem sokkal veszítette el nagymamáját, aki rendkívül közel állt hozzá – írja a Bors.

„A nagymamáját a beszavazóshow előtt pár nappal vesztette el, ami nagyon megviselte. A bemutatkozó kisfilmjében még élt a nagyi, de direkt nem változtatta meg a videót, mert nem akarta, hogy a nézők áldozatként tekintsenek rá. A mérnök szülei már gyermekkorában elváltak, de jóban van mindkettőjükkel” – nyilatkozta Péter legjobb barátja Dávid, aki Péter nőügyeivel is képben van.

„Peti különböző televíziós csatornáknak dolgozott a villalét előtt, mindig is imádta a munkáját, ezért jóformán csak aludni járt haza. Szabadidejében leginkább a haverjaival lóg, ezt az életvitelt viszont nehezen viselik a csajok. Ennek ellenére mindig volt valaki az oldalán, a szilikonos szőke cicababáktól a barna természetesig. Érdekes módon nem szereti az okos, bonyolult nőket. Azt mondta korábban, hogy a következő hosszú távú kapcsolata már olyan lánnyal lesz, akit feleségül is vesz” – árulta el a jóbarát.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik