Szórakozás

Bodrogi Gyula aggódik Stohl Andrásért

Mióta a színész börtönbe került Bodrogi Gyula folyamatosan érdeklődik hogyléte felől, ügyvédjén, Ruttner Györgyön keresztül.

Már nincs sok ideje a büntetéséből Stohl Andrásnak, aki a hírek szerint jól viseli a fogságot. A színész – aki nemrég új cellatársat is kapott – szerdán találkozhatott szeretteivel utoljára karácsony előtt – írja a Bors. A napilap értesülései szerint a börtönbe látogatott a színészhez Stohl párja és gyermekük, Franciska is. A családnak ez volt az idei utolsó látogatása, hiszen idén többre már nem nyílik lehetőség. Az ünneplés és az újévi koccintás helyett ennyi jutott Stohl Andrásnak, akiért többen is aggódnak. Ilyen Bodrogi Gyula is, aki a színész ügyvédénél folyamatosan érdeklődik annak hogyléte felől.

„Bodrogi Gyula egyike azoknak, akik rendszeresen jelentkeznek nálam telefonon Stohl hogyléte felől érdeklődve” – árulta el dr. Ruttner György. „Szinte már jelentek neki, minden apró részletre kíváncsi” – mondta az ügyvéd, aki Bodrogi érdeklődését és jószavait továbbítja Stohlnak, aki nagyon hálás a színész törődéséért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik