Szórakozás

Stohl nem akarja többé fogadni látogatóját – Kislánya is bement hozzá

Nagyon sokan szeretnék meglátogatni a börtönben Stohl Andrást, többek között színházi kollégái, illetve az RTL-től is. A havi egy óra azonban annyira rövid, hogy ezt érthető módon inkább családjával tölti.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A legutóbbi látogatás alkalmával végre kislányát, Franciskát is magához ölelhette a híresség. A kicsi úgy tudja, hogy édesapja jelenleg Afrikában dolgozik és csak rövid időre látogatott haza. A múlt heti találkozó annyira feltöltötte Stohlt, hogy elhatározták, ezentúl minden alkalommal beviszik hozzá Franciskát, akit egyáltalán nem zavartak a börtönkörülmények. A színész ügyvédje, Ruttner György úgy véli, mint minden elítélt, így a színész is esendőbb lett a fogvatartása alatt. Most tudja igazán átérezni, mennyire is fontos a család.

Az ügyvédtől azt is megtudtuk, hogy az elítéltek havi egy alkalommal egyszerre négy embert fogadhatnak. Két 18 év alatti és két 18 év feletti személy mehet be hozzájuk a megjelölt kapcsolattartók közül. Eddig Stohlnál csak családtagjai voltak, illetve a már sokszor emlegetett Krisztián atya, akit a színész nem várt. A jogász kijelentette: ügyfele a jövőben nem kívánja tartani a kapcsolatot a szerzetessel. Ruttner György azt a pletykát is cáfolta, miszerint Stohlt felkereste a börtönben könyvének írója, Szalai Vivien.

A következő látogatás a színész számára decemberben lesz. Ez azonban vélhetően nem karácsonyra esik majd, hanem egy hétköznapra – tudtuk meg az ügyvédtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik