Szórakozás

Tönkremehet az ÖsszeEsküvők Ricsije

A december eleji, szentendrei úti történt baleset nem okozott kárt, de törvényváltozások tönkretehetik ÖsszeEsküvők Ricsi kaszinóját.

Mint ahogyan hírül adtuk, december 4-én, a III. kerületi Szentendrei úton halálos kimenetelű baleset történt. A karambolban két autó ütközött, az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette. Az egyik kocsi abba az épületbe rohant, amelyben az ÖsszeEsküvőkből megismert Ricsi kaszinója üzemel. A fiú a Rezidenciában – a játékszabályok szerint – nem értesülhetett a hírről, így csak most szembesült a történtekkel. Ricsi a Hír24-nek elmondta, amióta vége a valóságshow-nak, többször is bement már a kaszinóba, amelyben a baleset szerencsére nem tett kárt. “A baleset áldozatait természetesen nagyon sajnálom” – tette hozzá.

Az ÖsszeEsküvők nagy taktikusa arról is beszélt, hogy Lázár János szeptember 26-án benyújtott törvénymódosítási javaslata azonban nagy mértékben befolyásolhatja az üzletmenetet. A javaslat 500%-os játékadóemelést tartalmaz, így a szerencsejáték-bizniszben utazó magyar vállalkozók gyakorlatilag lehúzhatják a rolót. Ezzel ráadásul több tízezer, a vendéglátóiparban dolgozó család megélhetése veszne el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik