Szórakozás

Nagy Feró az X-Faktor után is szárnyai alá veszi mentoráltját

A tehetségkutató után producerként működik tovább Nagy Feró, mentoráltja, Muri Enikő oldalán.

Hosszú hónapok megfeszített munkája után dőlt el, hogy 2011-ben ki nyeri az X-Faktort. A nézők ezúttal Kocsis Tibit választották Muri Enikővel szemben. A fiatal énekesnő azonban így sem kesereg, hiszen az év női hangjaként rengeteg teendője akad. Éppen ezért karrierje egyengetésében részt vesz egykori mentora, Nagy Feró is – írja a Bors.

„Féltem Enikőt a popipartól, de soha nem fogok tolakodni. A tanácsadója, producere lennék, aki elég kíméletlen ahhoz, hogy megmondja, ha egy rakás szar egy nóta, ha nincs egy jó hang benne. Piszkálja a csőrömet, hogy miért nem kérdeznek meg sosem. A szöveget a saját bandámnak írom, de máséról is meg tudom mondani, hogy jó-e, így Enikőéről is” – nyilatkozta a lány mentora.

Nagy Feró úgy véli, a tavalyi tehetségek albumai csak csalódást hoztak számára. Szeretné, ha Muri Enikő lemeze nem ilyen lenne.

„Nagyon szeretném, ha a készülő lemez közelébe engedne. A tavalyiakat hallgatva ugyanis csak csóváltam a fejem. Egy lemez nem egyetlen dalból áll, hanem fel kell építeni az elejétől a végéig. Az kevés, hogy odaszórunk egy csomó dalt, és az egyik majd csak összejön. Ma úgy történik a zene- és szövegírás, hogy megrendelnek egy dalt, és másnap reggelre el is készül. És, ha van neved, nem merik megmondani, hogy rossz lett” – mondta Nagy Feró, akinek mentoráltja bízik a közös munka sikerében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik