Szórakozás

A második is nyerő – Enikő az év női hangja

Csalódottan fogadták Muri Enikő rajongói az X-Faktor eredményhirdetését - nyíregyházi helyszíni beszámolónk utolsó része.

Lassan kiürül a nyíregyházi Póker klub, szedelődzködnek a rajongók. Muri Enikőnk nem sikerült megnyernie az X-Faktort. Az eredményhirdetéskor többen elsírták magukat, nem erre számítottak. Van, aki már a második helyezést is hatalmas sikernek tartja, szerinte komoly karrier előtt áll Enikő.

A nyíregyházi lány unokatestvérei, Dobrai Judit, Sebestyén Éva és Vincze András a Póker klubban izgulták végig a finálét. Feszülten várták az eredményt, majd, mikor nem az Enikő nevét hallották, elsírták magukat. Annyira bíztak a sikerben.
– Nagyon szomorú vagyok, mert megérdemelte volna. Csalódtam, azt hittem, nagyobb szurkolótábora van, és több SMS-t fog kapni – mondta Judit, hozzátéve: nekik akkor is ő a nyertes, és nagyon büszkék rá.
– Éppen ideje lett volna, hogy nő nyerjen, de sajnos, az a tapasztalat, hogy hamarabb ragadnak telefont a lányok, és szavaznak a fiúkra, mint fordítva – egészítette ki Éva.


Muri Enikő rajongói elsírták magukat az eredmény hallatán

Egy fiatalember amiatt dohog, hogy a lajosmizseiek képesek voltak arra, amire a nyíregyháziak nem: összefogni a város szülöttéért, és ontani a szavazatokat. Szerinte látszott, hogy a lajosmizseiek egy emberként izgulnak Kocsis Tiborért.
Néhányan most még azt elemzik, milyen előjelei voltak annak, hogy mégse Muri Enikő nyert.
Egy férfi legyint, majd így szól:
– Na, menjünk. Ez van…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik