Szórakozás

Kidobta menyasszonyát a nemváltó híresség

Nemcsak testileg lett férfi Cher lánya, de agyban is. A híresség hálátlan módon szakított önfeláldozó szerelmével.

Egy hónapja sincs, hogy a világ legérdekesebb lánykérése keretében – sem a nagy kérdés, sem az igen nem hangzott el közben – Chaz Bono menyasszonyává tette Jennifer Eliát. Esküvő viszont már biztosan nem lesz az egyes források szerint hat-, mások szerint tizenkét éves kapcsolatból. Cher férfivá operált lánya ugyanis szakított párjával. Méghozzá elég alpári módon, teljesen megalázva a nőt. Chaz azért dobta Jent, mert szerinte túl földhöz ragadt, és nem képes vele sztárként élni. Bár tesszük hozzá, ő maga sem az, csak ismertebb egy átlagembernél az anyja, és magánélete okán.

A szakítás azért is váratlan, mert a kapcsolatuk óriási nehézségeket állt ki. Jennifer ugyanis végig az egykori Chastity mellett állt nemváltoztató műtétje során. Eme folyamatban pedig talán az egyes médiumok sértő cikkei voltak a legnehezebben elviselhetőek, hiszen nemcsak Chazt, de párját is szidták, ahol érték. Azonban a hála ezek szerint ismeretlen kifejezés Bono szótárában.

Egyes pletykák szerint a különválást nemcsak a sztárcsemete újonnan jött hírneve okozta, hanem közéjük állt egy harmadik fél. Chaz, és a Szombat esti láz amerikai változatában mellé osztott profi táncosnő, Lacey Schwimmer között ugyanis állítólag túl nagy volt az összhang…


Chaz és az állítólagos harmadik, Lacey Schwimmer (fotó: ABC)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik