Szórakozás

Kocsis Tibi vodkával és pezsgővel ünnepelt

Hatalmas bulival ünnepelte X-Faktoros győzelmét Kocsis Tibi, aki végre kitombolhatta magát győzelmi buliján.

Hosszú hónapok megfeszített munkája áll Kocsis Tibor háta mögött, aki vasárnap megnyerte az X-Faktor második szériáját, s ezáltal ő lett az év hangja. Az énekes még csak most kezd visszarázódni a hétköznapokba, mely nem egykönnyen – írja a Bors.

„Nagyon jó érzés volt reggel felkelni, olyan hangulatban vagyok, amilyenben életemben még soha. De céltudatos vagyok, tudom, hogy menni kell, végezni a teendőket” – nyilatkozta az énekes, aki hatalmas bulival ünnepelte győzelmét.

„Kijárt már a szórakozás, hatalmas munka volt az X-Faktor. Részben fájt, hogy vége, könnyeztünk is sokat, de meg is könnyebbültünk a társaimmal. A parti reggelig tartott, pár óra alvás után ébredtem. Mondjuk, hozzá vagyok szokva, a verseny során végig kevés alvással éltünk” – mondta Kocsis Tibi, aki az eredményhirdetés után belevetette magát a bulizásba.

„A buliban pezsgővel koccintottunk, ivott mindenki az egészségemre, és én is az övékre. Utána pedig átálltam arra, hogy vodkát ittam szódával, persze csak okosan, és annyit, amennyitől jól érzem magam. Most azzal is vigyáznom kellett, hogy jeget ne kérjek, mert szerdán az Arénában még egy hatalmas feladat vár ránk, amire nem lenne jó rekedten készülődni” – árulta el az X-Faktor győztese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik