Szórakozás

Dopeman felháborodott – Megsajnálta a gengszterrapper Mása gyerekeit

"Szégyen, amit a TV2 ÖsszeEsküvők Mása gyerekeivel művel" - a szélsőséges megnyilvánulásairól (is) elhíresült Dopeman ez esetben sem tett lakatot a szájára.

Nemcsak a nézők, de a szentimentális oldaláról kevésbé ismert Dopeman is felháborodott azon, hogy ÖsszeEsküvők Mása két pici gyerekét a műsor fináléja előtt beküldték a Rezidenciába.

“Borzalmas és megalázó, amit az Összeesküvőkben azzal a két kisgyerekkel művelnek. Szégyen az egész. Az anya is gusztustalan meg a műsorkészítők is, producertől a szerkesztőkig, hogy a nézettségért ilyen alja szintre merülnek. Számomra kevés dolog szent, de a kölykök lelkét így kinyirni, az nagyon meleg” – olvasható a zenész facebookos üzenőfalán.

A kicsik miatt az elmúlt hónapok alatt Mása is kapott hideget-meleget. Annyi bizonyos, azzal, hogy az orosz asszony három hónapra édesanyjához küldte a gyerekeit, sok néző ellenszenvét kivívta. A két pici Moszkvában töltötte az őszt, egy számukra teljesen idegen környezetben. Még Mása is csodálkozott, hogy gyermekei szinte teljesen elfelejtettek magyarul, oroszul viszont folyékonyan beszéltek. Most, hogy édesanyjuk újra velük van, biztosan gyorsan visszarendeződnek a régi kerékvágásba, de az majd csak később derül ki, mit okozott a kis lelkükben az elmúlt időszak.


A rapper a Facebookon fakadt ki (Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik