Szórakozás

X-Faktor hétvége

A 2011-es évad sztárjai mellett fellép a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba és öccse, Vastag Tamás, valamint a Magna Cum Laude és az Omega zenekar is.

A 2011-es évad sztárjai mellett fellép a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba és öccse, Vastag Tamás, valamint a Magna Cum Laude és az Omega zenekar is.

Finisébe ért az X-Faktor 2011, hétvégén eldől, hogy ki lesz idén az RTL Klub népszerű tehetségkutató show műsorának győztese. A három döntős, Muri Enikő, Baricz Gergő és Kocsis Tibor először szombaton mérkőzik meg a nézők voksaiért. A két legtöbb szavazatot kapó versenyző pedig bejut a vasárnapi fináléba, ahol eldől a nyertes személye, szintén kizárólag a nézők voksai alapján. Vasárnap délután 12 óra 55 perctől X-Faktor Nap lesz az RTL Klubon, egészen az esti Híradóig, melyet 19 órától követ maga a tehetségkutató show műsor fináléja. A hét utolsó napjának délutánján a nézők az X-Faktor eddigi legjobb és legérdekesebb pillanatait élhetik át újra, Király L. Norbi és Müller Attila vezetésével. Szombat és vasárnap este a finalisták szülővárosaiból pedig élő helyszíni bejelentkezésekkel készül a csatorna, Gyergyószentmiklósról Valkó Eszter, Lajosmizséről Barabás Éva, Nyíregyházáról pedig Istenes Bence jelentkezik élőben a finalisták rajongóival együtt.

A műsor kedvelői az X-Faktor 2011 sztárjai mellett több népszerű és neves hazai zenekart láthatnak ezúttal is a műsorban. Szombaton fellép a Magna Cum Laude, vasárnap pedig az Omega zenekart is láthatják a nézők. Szintén vasárnap visszatér az X-Faktor színpadára a tavalyi év győztese, Vastag Csaba a testvérével, a szintén döntős Vastag Tamással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik