Szórakozás

Ittasan hadovált az X-Faktor mentora

Meglehetősen koordinálatlanul mozgott és beszélt Kelly Rowland az angol X-Faktor nagydöntőjében, ami sokak szerint az alkohol rovására írható.

Tegnap véget ért az angol X-Faktor nyolcadik szériája, de a végső döntő még sokáig beszédtéma lesz. Egyrészt a tehetségkutató történelmében először, egy banda lett a befutó. Másfelől pedig Kelly Rowland is tett róla, hogy emlékezetes legyen az este, még ha neki valószínűleg ki is estek részek. A mentorhölgy az egész show alatt furcsán viselkedett, néha alig bírt beszélni, és néha hosszú percekig látszott rajta, azt sem tudja, milyen rendezvényen van. Majd a győztesek kihirdetése után, táncolva ment be az After X felvételére. Ahol szintén több nehezen értelmezhető mondat elhagyta a száját.

A Destiny’s Child egykori tagjának viselkedése természetesen azonnal feltűnt a nézőknek, akik már a műsor alatt megvitatták a különböző fórumokon, hogy mi lehet a baj az énekesnővel. Konszenzusként pedig azt szülték meg, hogy Kelly a show előtti izgalmakat alkoholizálással csökkentette. Csak éppen a mértéket nem sikerült eltalálnia. A producerek szerint viszont csak ideges volt a nagydöntő miatt, és ezért tűnt furcsának. Mert az hihető, hogy egy előadó, több mint egy évtizedes színpadi tapasztalattal, több száz koncerttel, és ezernyi forgatási órával a háta mögött, ennyire izgulna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik