Szórakozás

Friss: Tarány Tamás máris becsajozott

Tarány Tamás hetekkel ezelőtt szomorúan mesélt szakításáról, azóta a népszerű tehetségkutatótól is búcsúznia kellett, de szerencsére nincs egyedül; találkozott egy lánnyal, aki megvigasztalja a nehéz pillanatokban.

Az X-Faktor legutóbbi kiesője egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy menyasszonyával felbontották az eljegyzésüket, és úgy döntöttek, a továbbiakban külön utakon folytatják. A lány csaknem három év után, teljesen váratlanul szakított a 25 éves énekessel, mert nem tudta elviselni a műsorral járó rivaldafényt és az újságírók rohamát. Tamás akkor azt mondta, bár nagyon megviselte a szakítás, nem haragszik volt párjára, békében váltak el, és barátok maradnak.

A tehetségkutató Mackója az X-Faktor alatt közel húsz kilótól szabadult meg, és mióta kiderült, hogy szingli, egy lépést sem tud tenni anélkül, hogy ne botlana szívéért epekedő rajongókba. Lányok százai ostromolják az egykori biztonsági őrt, aki portálunknak elárulta, bár múlt hét szombaton sajnos véget számára az X-Faktor, egykori kedvesével biztosan nem kezdik újra.

“Semmiképpen nem akarom vele folytatni, mert, aki ezekben az időkben nem tartott ki mellettem, utána miért tenné?!” – osztotta meg aggályait Tarány Tamás, aki azt is elárulta, nemrég találkozott egy lánnyal, aki újra megdobogtatta a szívét. Az új románcot azonban – tanulva a korábbiakból – meg szeretné óvni a nyilvánosságtól. “Alakul valami valakivel, de egyelőre még nem akarok erről beszélni” – tette hozzá szűkszavúan az aranytorkú énekes.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik