Szórakozás

Elvesztette szemét az összekaszabolt modell

Újabb csapás érte a repülőgép propellerjébe belesétáló modellt, Lauren Scruggst. El kellett távolítani a bal szemét.

Az elmúlt másfél hétben valóságos csoda, ami Lauren Scruggs testével történik. A modell ugyan életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor összekaszabolta egy repülőgép propellere, állapota gyorsabban javul, mint arra orvosai számítottak. Bal szemét azonban már így sem lehetett megmenteni, egy szerdai operáció alkalmával a látóidegeivel együtt eltávolították. Ezzel legalább egy árnyalatnyit sikerült enyhíteni fájdalmain, de még így is szenved.

A divatbloggerként is tevékenykedő huszonhárom éves szépséget december elején érte baleset. Lauren, egy kisgépből kiszállva nem vette észre, hogy a propellerek még pörögnek, és mikor köszönetet akart mondani a pilótának a repülésért, belesétált a hajtóműbe. A lapátok a lány teljes baloldalát összeroncsolták, maradandó sérüléseket okozva testén. Kézfejét például a balesetet követően azonnal amputálni kellett.

Sokáig az is kétséges volt, hogy egyáltalán túléli-e a történteket, de javulásnak indult az állapota. Már beszélget a családjával, a héten sétált egy kicsit, és néha enni is tud.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik