Szórakozás

Betört orral próbált szexelni a ValóVilág izomembere

Orrtörés, kézsérülés és óriási lila foltok - így lehetne összegezni a ValóVilág ökölvívó gálájának utózöngéjét. A villalakókat ellátták, jelenleg sebeiket nyalogatják.

Még fájnak az izmok, és sajognak a fejek, de a ValóVilág játékosainak többsége ennek ellenére sem panaszkodik. Bár a villalakók nem kímélték egymást, viszonylag kevés súlyos sérülést szenvedtek a ringben. A legrosszabbul Gergő járt, hiszen ellenfele, Csaba csúnyán beverte az orrát. Utólag kiderült, a villa Alfahímjének orra eltörött, ezért orvoshoz kellett szállítani. Egyébként ő volt az egyetlen játékos, aki az összecsapások után szakember segítségére szorult. A történet pikantériája, hogy a villa vagányát még a súlyos sérülése sem gátolta meg abban, hogy a nyugiszobában megpróbálja szexre csábítani Seherezádét. A lány azonban továbbra is ellenállt, sőt kilátásba helyezte, még tovább töri a fiú orrát, ha nem hagyja abba a tapizást.

Gergő ellenfelének, Csabának feje is vérzett a ringben, ennek ellenére szerencsére semmiféle maradandó károsodást nem szenvedett. Most már csak a szeme alatt éktelenkedő, óriási monokli tanúskodik arról, hogy néhány napja bizony kemény ökölcsapások csattantak a fején. Péter és Gergő szintén egy-egy nagy lila foltot visel a szeme alatt.

A műsor készítőitől megtudtuk, Seherezádé fájós keze is javulóban van. Mint ismeretes, a szöszi csuklóját egy gyerekkori sérülés miatt csavarokkal rögzítették. A bokszmeccsre való felkészülések során a lány keze ismét megsérült, és bár első körben törésre gyanakodtak, nem lett ekkora baj. Az orvosok azt javasolták Sehi számára, pihentesse a sérült végtagját. Úgy tűnik, a jó tanács hasznosnak bizonyult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik