Szórakozás

Elképesztő: Bombanőt faragtak Liluból

Liluból igazi bombázót faragtak az utóbbi hónapokban. Tegnap este pedig úgy nézet ki a ValóVilág összefoglalójában, mint egy valódi modell.

Nemcsak rengeteget fogyott Lilu az utóbbi időszakban, de a stílusát is teljesen átalakították. Korábban inkább laza, vagány holmikat adtak rá, mostanában azonban igazi nőnek öltöztetik. Legtöbbször szűk miniruhákat visel és tűsarkút, amitől még karcsúbb. Gyakran láthatjuk mélyen dekoltált felsőkben is, ettől szexibb, mint valaha. Tagadhatatlan, hogy a változás mindenképpen előnyös Lilu számára.

A műsorvezető kisfia születése után odafigyelt arra, hogy visszanyerje alakját. Ennek elég látványos is az eredménye. Most ráadásul talán még annál is csinosabb, mint a terhessége előtt volt. Tegnap este egy fekete ruhát viselt, amelyben káprázatosan nézett ki. Ráadásul végre megtalálták számára azt a frizurát is, amely valóban illik hozzá. Úgy véljük, hogy a korábbi rövid haj tévedés volt, nem hozta elő Lilu valódi nőiességét, amit végre most mindenki megcsodálhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik