Szórakozás

Súlyos betegségből lábadozik a magyar sztármodell

Zimány Linda a közelmúltban megjárta a poklot. Napokon át szenvedett, ahogy fogalmazott, az az időszak „halál” volt számára.

A modell-műsorvezető már régóta bajlódik mandulabetegségével, de eddig megúszta, hogy megoperálják. Azt mondja, korábban is voltak gondjai a gyulladt torka miatt, de ennyire még sosem szenvedett, mint az elmúlt napokban. Két napon át szörnyű kínokat élt át, sem enni, sem inni nem tudott.

A beteg szerv ráadásul bevérzett. Talán a megerőltetéstől vagy az elmúlt hetek stresszétől. Szerencsére Linda egyelőre megúszta az operációt, de azt nem lehet tudni, hogy meddig halogathatja a beavatkozást. Jelenleg is antibiotikumot szed, és reménykedik benne, hogy hamarosan a megfázásos tünetei is elmúlnak. A munkát mindezek ellenére nem függesztette fel. Ahogy fogalmazott, csak akkor marad ágyban, ha már tényleg mozgásképtelen lesz. Ilyesmire szerencsére eddig nemigen volt péda.


Fotó: RTL Klub

A Hír24 úgy tudja, hogy bár jelenleg nincs influenzajárvány Magyarországon, mégis sok az olyan beteg, aki hasonló problémákkal küzd. Az orvosok szerint muszáj komolyan venni a tüneteket, mert az elhanyagolt mandulagyulladásnak súlyos következményei lehetnek. A szövődmény lehet középfülgyulladás, légzési nehézségek, vérmérgezés, vesegyulladás, reumás láz, tályog, de akár érrendszeri problémák is jelentkezhetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik