Szórakozás

Fiatal fiúval kavar a kisgyerekes díva – Leleplező fotó

Sikerült félreérthetetlen helyzetben lencsevégre kapni Jennifer Lopezt és udvarlóját, ami bizonyítja, hogy tényleg egy párt alkotnak.

Bő egy hónapja mindenhol arról hallani, hogy Jennifer Lopez megint lecsapott egyik fiatal táncosára. Azonban egyértelmű bizonyíték nem volt arra, hogy a gitártestű énekesnő tényleg az ágyába csábította a tizennyolc évvel fiatalabb Casper Smartot. Az amerikai ünnepi hétvégét Hawaii szigetén töltő párost azonban most sikerült lefotózni, amint egymás karjaiban hemperegtek. A szerelmesek egy cseppet sem zavartatták magukat a tömeg és a paparazzik miatt, vagyis már nyíltan vállalják kapcsolatukat.

A románc azonban lehet, hogy hamarosan hirtelen véget ér. Casper a jövő év elejét ugyanis a bíróságon kezdi, ahol többrendbeli gyorshajtás és illegális utcai gyorsuláson való részvétel miatt kell felelnie. Ha elítélik, akkor a rácsok mögé is bekerülhet bő egy hónapra, és az amerikai Megasztár zsűriasszonya pedig nem biztos, hogy egy börtönviselttel is összeállna. Arról nem is beszélve, hogy állítólag volt férjével is még mindig összejár lepedőt gyűrni a díva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik