Szórakozás

Még mindig szexel az elvált sztárpár

Mégsem romlott meg teljesen a viszony Jennifer Lopez és Marc Anthony között, ugyanis gyakorta összefutnak egy kis romantikus légyottra.

Amikor nyár közepén bejelentették különválásukat, Jennifer Lopez és Marc Anthony annyi sarat dobált egymásra, hogy abból naponta építhettek volna egy kisebb vályogházat. A kedélyek azonban azóta lecsillapodtak, sőt, ismét igencsak közelivé vált a kapcsolatuk. A páros ugyanis rendszeresen találkozgat, hogy vágyaiknak engedve, órákon át gyűrjék a lepedőt. Legutóbb közös tehetségkutatójuk Puerto Ricói válogatásán látták őket, amint befészkelték magukat egy szállodaszobába. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a békülés ingatag hídjára léptek. Érzelmileg ugyanis a legkevésbé sem kötődnek a másikhoz, a viszonyuk jelenleg kizárólag a fiziológiai szükségletekről szól.

Pedig időközben Lopez már szerzett maga mellé egy ifjú lovagot, akinek elviekben az lenne a feladata, hogy kielégítse az énekes-színésznő minden vágyát. De Casper Smart valahogy mégsem elég a negyvenkét éves dívának. Amire az okot állítólag Anthony nadrágjában kell keresni. Mert a Teremtő ugyan kevés szépséggel áldotta meg, de ezért alaposan kárpótolta is…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik