Szórakozás

D. Tóth Krisztán és Gundel Takácson is spórolhat a köztévé?

Újabb pletyka kapott szárnyra Fábry-ügyben. Egyesek szerint az MTV nagyágyúi közül többen is áldozatul eshetnek a showman szerződtetésének.

Úgy tűnik, hogy az MTV-beli leépítések forgószele a csatorna ismert arcait elérheti. Házon belül szárnyra kelt ugyanis az hír hogy nem csak az egyszerű közkatonáknak, hanem a csatorna vezető arcainak is rettegnie kell. Őket nem is annyira a leépítés, hanem a hatalmas költséget jelentő Fábry-műsor miatt sprórolás érintheti. A bennfentesek konkrétan D. Tóth Kriszta és Gundel Takács Gábort emlegetik, akik a jól informáltak szerint áldozatul eshetnek Fábry érkezésének.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap kommunikációs igazgatója, Szabó László ugyanakkor cáfolja a hírt. Mint mondja, elégedettek a két említett műsorvezetővel, és nem akarják őket elbocsátani. Hozzátette: ha esetleg megállapodnak Fábryval, akkor majd megkeresik a műsora számára a megfelelő időt és helyet. Persze egyelőre minderről még csak feltételes módban lehet beszélni.


D. Tóth Kriszta is veszélyben?

(Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Azt is megtudtuk, hogy D. Tóth Krisztina eddigi műsorai minden esetben növelték a Magyar Televízió nézettségét, ez jellemző a DTK Showra is. A legfrissebb jelentések szerint a kedd esti műsornak például az eddigieknél is nagyobb volt a nézettsége, nem csoda hát, ha a köztévé vezetése elégedett a műsorvezetéssel.

Arról már beszámoltunk, hogy a Magyar Televízióból elbocsátottak máris tiltakoznak az ellen, hogy az RTL Klub nagyágyúját hatalmas gázsival vegyék fel a köztévéhez, miközben százakat bocsátottak el.


Gundel Takács a csatorna vezető arcává vált (Fotó: MTV)

Persze attól még, hogy a Magyar Televízió egyelőre cáfolja D. Tóth Krisztina és Gundel Takács Gábor elbocsátását, még nem biztos, hogy mások nem esnek áldozatul a Fábry-ügynek. Érdeklődve várjuk a fejleményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik