Szórakozás

Fábry Sándort súlyos baleset érte

Szalagszakadást szenvedett, majd biciklizés közben bordáját törte a showman.

Szerencsétlenségi sorozat tört az RTL Klub műsorvezetőjére. Fábry bajai először három hete kezdődtek a mikor részleges szalagszakadást szenvedett vállában a showman kutyája sétáltatás. Hogy jót tegyen megfájdult vállának, gyógyúszásra ment, ahol már nemcsak a válla, de a térdszalagjai is megnyúltak mindkét lábában.

A hab a tortán azonban csak ezután következett. Egy szentendrei biciklis túra közben ugyanis egy szembejövő kislány nem vette észre a közeledő Fábryt, és egymásnak ütköztek, amelynek következtében két bordája eltört a műsorvezetőnek. De neki még ez sem volt elég, törött bordával tovább biciklizett

– Úgy gondoltam, hogy azon a kicsi vízen már simán áttekerek, csak a vizesárokról feledkeztem meg, amibe konkrétan fejjel estem bele, biciklistül. Csak remélni mertem, hogy senki sem látta az akciót, hazafelé a munkások azért megkérdezték: Mi van, Sanyi bá’? Kicsit megizzadtunk? – taglalta szerencsétlenségét az Esti Showder felvételén Fábry, amellyel hatalmas derültséget váltott ki a közönségből.

És ha ez még nem lenne elég, kis híján a színpadon is elesett, ahogy egyik vendégének próbált segíteni, mivel megtalálta azt az egyetlen pontot is, ahol el lehet botlani – írja a Blikk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik