Szórakozás

Ingyenbelépő az Esti Showder műsorába

Ingyen osztogatják a jegyeket az Esti Showder felvételére. Az utóbbi időben megcsappant az érdeklődés a műsor iránt, egyre kevesebben kíváncsiak a humoristára.

Tucatszám osztogatják az ingyenbelépőket, de aki nem él a lehetőséggel, 1990 forintért másodmagával megnézheti Fábry műsorát. A jegyiroda honlapján azt is feltüntették, hogy az Esti Showder felvételére ezúttal bárki féláron, azaz 995 forintért bejuthat.

– A Showder Klub interneten is regisztrált rajongóinak dobtuk piacra a félárú jegyeket, hiszen a legutóbbi ilyen akciónk is nagyon sikeres volt – mondta a Borsnak Kovács Kristóf, a műsor producere. – Csak meghatározott számú kedvezményes tiketthez juthatnak hozzá a stand-up szerelmesei – tette hozzá.

A stábból kiszivárgott hírek szerint már a munkatársai is egyre gyakrabban bírálják Fábryt: fásult, vendégei nem érdeklik, csak önmagát szórakoztatja.

Míg az Esti Showdert régen a nézők több mint negyven százaléka választotta, addig a mostani őszi évad első két adásának egyike sem lépte át a harmincszázalékos értéket. Sőt, legutóbb a TV2 alaposan eltángálta riválisát a Vejedre ütök című amerikai vígjátékkal: Fábryt a nézők 26,2, a filmet 29,1 százaléka választotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik