Szórakozás

Egy hónapig bírta az édeshármast Sarka Kata

Sarka Katával való megismerkedésekor Hajdú Péter éppen kapcsolatban élt, így Kata egy darabig csak a harmadik fél lehetett.

Derült égből villámcsapásként érte Sarka Katát, amikor tizenkilenc éves korában összehozta a sors Hajdú Péterrel. A lány már akkor érezte, hogy Hajdúban megtalálhatja az igazit, hiszen annak fellépése és megjelenése egyaránt lenyűgöző hatással volt rá. Bár már az első találkozás után számot cseréltek, kapcsolatuknak ekkor mégsem adhatták át magukat teljesen, hiszen Hajdú Péter ekkor még kapcsolatban volt, így Sarka Kata harmadik félként lépett be a műsorvezető és producer életébe.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Azonban a tizenéves lány már ekkor tudta, hogy mindennek nem lesz jó vége, s válaszút elé állította a párkapcsolatban élő Hajdút. Sarka Kata ugyanis biztos volt benne, hogy az édeshármast – mely akkor már egy hónapja zajlott ‒ nem lehet hosszú távon fenntartani. Ám szerencséjére Hajdú Péter mellette tette le a voksát, s dobta aktuális kapcsolatát Sarka Katáért. A történet innentől már ismerős, a többévnyi járást házasság követte, melyből immár két csemete is született.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik