Szórakozás

Sarka Katát ízekre szedik rajongói

Egymás után kapja a rajongói leveleket a kétgyerekes anyuka. A bókolók mellett akadnak rámenős, bármire képes rajongók is.

Bár Sarka Kata már évek óta összekötötte az életét Hajdú Péterrel, egyesek ezt nem akarják tudomásul venni. Így a csinos anyuka egymás után kapja a rajongói leveleket, melyek egyre jobban idegesítik férjét, Hajdú Pétert – írja a Bors. Pedig Kata nem viselkedik kihívóan, mindenkit udvariasan visszautasít. Ám van, aki nem ért a szép szóból.

„Két éve került elő, sok levelet írt nekem. Először kedvesen utasítottam vissza, később határozottan megkértem, hogy ne udvaroljon, de mintha meg sem hallotta volna. Ebbe az ügybe már kénytelen voltam Petit is bevonni,mert a pasas ijesztően erőszakos volt. A férjem beszélt vele, ő de nem állt le. Bementünk a szerkesztőségbe, ahol dolgozik, és beszéltünk a főnökével is, de úgy tűnik, ennek sem lett hatása. A napokban megint előkerült, amitől nagyon rosszul érzem magam. Volt már egy nő, aki zaklatott minket, úgy látszik, most ez az alak is erre az útra lép. Nem tudom, mi lesz, de biztos vagyok benne, hogy Petivel közösen kitalálunk valami megoldást. Ha kell, karhatalommal tartatjuk távol a családunktól” – nyilatkozta a napilapnak a sokak által kedvelt Sarka Kata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik