Szórakozás

Hajdú Péter: jó dolog a házassági szerződés

A show-man és felesége, Sarka Kata megegyezett az esküvő előtt: biztos, ami biztos, lepapírozták a vagyont.

Vannak, akik szerint illúzióromboló, vannak, akik azt mondják, jó előrelátónak lenni, és biztos, ami biztos házassági szerződést kötnek a menyegző előtt. Hajdú Péter, a műkincskereskedő Polgár Árpád és Bódi Csabi is így tett, az énekes elmondta, ezzel tesztelni is akarta feleségét, Ginát, aki úgy írta alá, hogy el sem olvasta.

“Kíváncsi voltam, hogy mit reagál rá, ha nagyon húzta volna a száját, akkor elgondolkodtam volna azon, hogy miért is akar a feleségem lenni, hiszen egy ismert embernek nehéz úgy feleséget vagy társat választania az életben, hogy ne a hírnév miatt vagy esetleg az anyagi jólét miatt válassza az illetőt” – mondta a kisebbik Bódi.

Ám nem mindenki gondolkodik úgy, mint Gina. Rába Tímea például nagyon meglepődött volna, ha férje ilyen kéréssel állít oda hozzá.

“Én nagyon meglepődtem volna, ha az esküvőnk napján odaállít a férjem, hogy írjak alá egy házassági szerződést, hiszen rögtön arra gondoltam volna, hogy nem bízik meg bennem vagy talán lehet, hogy félreismert” – nyilatkozta az Aktívnak az egykori szépségkirálynő.

Timi politikus férjével 2006-ban tartotta esküvőjét a Bazilikában. Azóta 3 gyermeket nevelnek közösen. Szerinte a szerződés a bizalmatlanság jele és nem fér bele egy életre szóló kapcsolatba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik