Szórakozás

Alig lehet ráismerni: sokat változott a híres magyar szépség – Fotóval

Serdült Orsi hosszú ideje nem hallatott magáról, ám most egy rekordkísérlethez arcát és nevét is adta. Az egykori szépségkirálynő igazán nőies lett az utóbbi időben.

Talán mindenki emlékszik még Serdült Orsi szépségkirálynő fiatalos bájára, széles mosolyára és karcsú termetére. Miután a fiatal lány elnyerte a Miss World címet, felgyorsultak körülötte az események, a felkérések és médiaszereplések is egymást érték. Úgy látszik, ez az időszak mostanra lecsengett, hiszen az egykori szépségkirálynőt egyre kevesebbszer lehet látni. Bár két év nem tűnik olyan nagy időnek, ez időszak alatt az egykori szépségkirálynő mégis sokat változott.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Noha lányos kacérsága és széles mosolya változatlan, – akárcsak karcsú termete – megjelenése sokkal nőiesebb lett az idő múlásával. Ráadásul Serdült Orsinak a sötétebb hajszín is kimondottan jól áll, és immár nem egy tizenéves lány, hanem egy kész nő köszön vissza ránk. A változásnak persze nemcsak az idő múlása, hanem a boldog párkapcsolat is oka lehet. A szépségkirálynő ugyanis ‒ bár szűkszavúan – de elismerte, hogy hosszabb ideje kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik