Szórakozás

Leribancozta a magyar divattervező a TV2 szépségét

Botrányba fulladt Szunai Linda londoni világversenyen való szereplése. Az itthoni szervezők önfejűséggel vádolják a lányt, Miss Hungary azonban nem érti, miért csinálnak bűnbakot belőle.

Nagy port kavart Szunai Linda londoni világversenyen való szereplése. A botrányt a hazai szépségverseny producere robbantotta ki, Hajdú Péter azt állítja, Miss Hungary magatartása tűrhetetlen. A lány a hírek szerint nem kérte ki sem a sztárfodrász, Zsidró Tamás, sem a világhírű divattervező Makány Márta véleményét.


Fotó: TV2

A hazai szervezők a legproblémásabbnak Linda összefogott haját tartották, úgy vélik, a lány sokkal jobb helyezést ért volna el, ha kiengedett hajjal áll a londoni zsűri elé. Zsidró Tamás arról beszélt, Szunainak ugyan szép arca van, de nem áll neki jól az összefogott haj, frizurája nem volt méltó az eseményhez. “Ha kiengedte volna a haját, 15 helyezéssel előbbre végzett volna” – minősítette a fodrász a lány kontyát.

A kialakult helyzetről a TV2 Aktívjában Linda is beszélt, ő azt állítja, nem kapott elég segítséget, ráadásul nem is volt elég ideje a felkészülésre. A magyar szépségkirálynő azt azonban nem tagadta, Makány Mártával valóban nem akart együtt dolgozni. Szunai azt nehezményezte, hogy a divattervező alaptalan pletykákat terjesztett róla, és ez volt az oka annak, hogy nem volt hajlandó együtt dolgozni vele. Szunainak a fülébe jutott, hogy Makány hazudott vele kapcsolatban: nevezetesen “utcasarkinak” állította be a lányt. “Ezek után nem tudtam elképzelni, hogy elmenjek a szalonjába” – panaszolta Linda, de hozzátette, a szervezők rögtön belementek abba, hogy másnak a ruháit vigye magával. Szunai a frizurájáról is ejtett néhány szót. “Én, személy szerint döntöttem így, édesanyám véleményét kértem ki. Úgy gondoltam, van olyan fejformám, hogy vállalható konttyal is, nem kell eltakarni kibontott hajjal” – tette hozzá önérzetesen a lány. Linda arról is beszélt,  biztos benne, hogy nem a frizurája miatt nem ért el jobb eredményt. “Mindenki tudja, hogy nem egy este alatt dől ez el, húsz napot voltunk kint a döntő előtt, ahol mindenféle – kibontott, göndör, egyenes, vizes – hajjal megmutathattam magam.

Dávid Júlia Magyarország szépe Kft. ügyvezető igazgatója szerint Linda minden segítséget megkapott, kifizették a londoni út kapcsán felmerül pluszköltségeit is. A lány azonan az indulás előtt a telefonját sem vette fel, és a repülőgépet is lekéste.

Linda beismerte, volt, amiben hibázott, ám azt  nem érti, miért akarnák megfosztani koronájától, hiszen úgy érzi, mindent megtett, hogy jól szerepeljen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik