Szórakozás

VV Fecót eltávolították a villából

Elterelő hadművelet áldozata lett VV Fecó. A villalakót ugyanis egy titkos akció miatt rövid időre kivitték a villából azzal az ürüggyel, hogy szűrővizsgálatra viszik.

Hamarosan esküvőt tartanak a ValóVilágban. A tervről azonban csak az ifjú pár egyik tagja, a menyasszony tud. A szerkesztők azt szeretnék, hogy Fecó számára meglepetés legyen a szertartás, ezért az előkészületek idejére eltávolították a luxusbörtönből. Azt mondták neki, tüdőszűrésre viszik, amin ő egyébként nem csodálkozott. Eközben azonban nagy szervezkedés folyt a villában, ahová bevitték a dumagép szerelmét.

Angéla a többi villalakóval együtt készülhetett a lagzira, amit csütörtökön tartanak meg a luxusbörtönben. A Hír24 információi szerint lesz anyakönyvvezető és igazi lagzi is. Angéla elmondta, megbocsátott Fecónak, mert látja, hogy valóban hűséges hozzá. Mivel korábban anyagi helyzetük nem tette lehetővé, hogy lagzit tartsanak, most a szerelmes anyuka nagyon örült a ValóVilág felajánlásának, ami által végre megtarthatják az esküvőjüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik