Szórakozás

Esküvő készülődik a ValóVilágban?

Fecó csapodár élete miatt még korábban kiadta az útját gyermekei édesanyja, Angéla. Bár a dumagép még a villában van, kedvese máris megbocsátott neki.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

VV Fecó már beköltözése előtt sem csinált titkot belőle, hogy a női nem a gyengéje. Olyannyira, hogy korábbi csapodár élete miatt kedvese még a villalét előtt besokallt, és kiadta az útját. Fecó így azzal a céllal költözött be a villába, hogy bizonyítsa szerelmét gyermekei édesanyjának. A gyakran pityergő játékos eddig kiválóan teljesített, hiszen egyetlen hölggyel sem került közelebbi viszonyba, mindenkivel megőrizte a két lépés távolságot.

Fecó kitartását és bizonyítani akarását látva párja szíve is megenyhült, ezért a Fókusz kamerái előtt jelentette be, hogy megbocsát egykor félrelépett párjának. Angéla érzései olyannyira lángra lobbantak a luxusbörtönben raboskodó férfi iránt, hogy a kétgyermekes anyuka még arra is hajlandó lenne, hogy a villában mondja ki a boldogító igent. Lehet, hogy a VV történetében először övék lesz a villa házaspárja cím?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik