Szórakozás

Így szakított Liptai

Karácsony előtt ismét egyedül maradt Liptai Claudia.

Nincs szerencséje a szerelemben Liptai Claudiának. Hiába kap meg bárkit, akit kinéz magának, így-vagy úgy, előbb vagy utóbb, mindenkit elveszít. A műsorvezetőt a hírek szerint elhagyta kedvese, a Mokka-szerkesztő B. Péter. A férfi visszaköltözött feleségéhez és két gyermekéhez Budapest-közeli otthonába.


Fotó: TV2

Azt pletykálják, a szakítás ezúttal csendben történt, kevés előjele volt, szinte csak Claudia legközelebbi barátai tudták, egy ideje nincs minden rendben a pár életében. Talán éppen ezért utazott a színésznő a télből a nyárba barátnőjével, Várkonyi Andreával, és valószínűleg ez volt az oka annak is, hogy visszaérkezéskor senki nem várta a reptéren.

Korábban csupán annyit lehetett hallani, hogy Péter egyre több időt tölt feleségével, Viktóriával és két gyermekével. Az eset kísértetiesen hasonlított arra, amit Claudia Gesztesi Károllyal már átélt, aki szintén – bármennyire is szerette feleségét – nem tudott elszakadni volt asszonyaitól és a közös gyerekektől. A színésznőt ismerősei szerint megviselte, amikor szerelme „hazalátogatott”, a férfit pedig egyre inkább furdalta lelkiismerete, hogy egy egész családot hagyott el a mindent elsöprő (vagy annak vélt) szenvedélyért.

Most úgy tűnik, győztek a konvenciók és a feleség türelme is meghozta gyümölcsét. Claudia azonban túl nagy áldozatot hozott: ő a munkáját, a Mokka műsorvezetését adta fel a boldogságért, ami nem tartott sokáig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik