Szórakozás

Exkluzív: megerősítette az MTV, tárgyalnak Fábryval

Nem kell tovább találgatni, ugyanis az MTV a Hír24 érdeklődésére megerősítette, valóban tárgyalnak Fábry Sándorral.

Napok óta mindenki arról beszél, hogy Fábry Sándor is hátat fordít az RTL Klubnak, mint ahogyan azt a közelmúltban Alekosz is tette. A showmannek szintén élő szerződése van az RTL Klubbal, így ha azt megszegi, per várhat rá és milliós kártérítéssel számolhat. Az RTL Klubnál semmit nem árulnak el Fábry hűtlenkedéséről. Kolosi Péter programigazgató a megkeresésünkre csupán annyit mondott, egyelőre nem szeretnének nyilatkozni az ügyben.


Fábrynak 2012-ig van szerződése az RTL Klubbal
Fotó: Kummer János

Kovács Kristóf, Fábry producere szintén titkolózik, és karácsony környékére ígér tájékoztatást. Nem is csoda, ha idő kell neki ahhoz, hogy megeméssze legismertebb pártfogoltja korrektnek éppenséggel nem nevezhető húzását, hiszen a szóbeszéd szerint Fábry őt is simán kihagyta a buliból. Ezt a hírt Kovács nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Az MTV kommunikációs igazgatója, Szabó László  Hír24-nek elmondta, valóban tárgyalnak Fábry Sándorral, a részletekről azonban egyelőre ők is hallgatnak. A köztévé kulisszái mögött egyébként azt suttogják, hogy a showmannel folytatott megbeszélések azért húzódnak el, mert a híresség elégedetlen a  felajánlott gázsival. Szabó László leszögezte, ezt a felvetést nem kívánják kommentálni, mint ahogyan azt sem, mikor tűnhet fel Fábry az MTV képernyőjén. A köztévének egyébként jó sokba kerülhet, ha valóban elcsábítják a dumagépet. Vélhetően milliós, de legalábbis több százezres gázsit kell kifizetniük számára, és nyilván akkor járnának el korrektül, ha az RTL-es büntetését is átvállalják. De vajon van erre keret az egyébként is gondokkal küzdő MTV-nél? A Hír24 úgy tudja, hogy Fábrynak 2012-ig van szerződése a kereskedelmi csatornával, ám azt, hogy az esetleg januárban vagy csak az év végén jár le, senki nem akarja elárulni. Ha valóban már csak néhány hét vagy hónap köti a showmant a csatornához, akkor elképzelhető, hogy az MTV kivár, hiszen ezzel Fábry jó hírét megmenthetik és spórolhatnak is.

A hírességnek 1998 óta van önálló műsora a televízióban. Talán sokan már nem is emlékeznek arra, hogy az Esti Showder Fábry Sándorral című műsor eredetileg az MTV-n futott, majd az első évad után került át az RTL Klubhoz, ahol azóta is sikert sikerre halmoztak. Nem csoda, hogy a kereskedelmi csatornánál megijedtek Fábry távozásától, hiszen ezzel a húzással egyik legnézettebb műsorukat veszítenék el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik