Szórakozás

Milliós pert akaszthat legismertebb sztárja nyakába az RTL Klub?

Fábry Sándor az MTV-vel tárgyal, miközben még élő szerződése van az RTL Klubbal? Ráadásul mindezt producere, Kovács Kristóf nélkül teszi? A Bors legalábbis ezekről a hírekről értesült.

A lap azt is tudni véli, hogy hogy bár Fábry még nem írt alá szerződést a köztévével, de szinte mindenki biztosra veszi, hogy ott tér majd vissza. Mint ahogyan arról korábban a Hír24 is beszámolt, a nagydumás híresség műsorát jelenleg szünetelteti az RTL Klub, de korábban azt nyilatkozták, hogy Fábry hamarosan visszatér. Ám, ha a hírek igazak, akkor a csatorna legismertebb arca keresztbehúzta az RTL Klub számításait.

Kovács Kristóf egyelőre semmi konkrétumot nem hajlandó mondani az ügyről. Azt állítja, hamarosan sajtótájékoztatót tart a csatorna, ám erről a programigazgatónak nincs tudomása. A Bors úgy tudja, ha valóban igazak a hírek, az RTL Klub több tízmillió forintra is perelheti Fábryt.

Mint ismeretes, hasonló dolog történt nemrég Alekosszal is. A Hír24 úgy tudja, hogy szerződésszegése miatt a VV-nyertesnek mindent vissza kell fizetnie, amit a játékban szerzett, sőt elképzelhető, hogy őt is beperli az RTL Klub.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik