Szórakozás

Fábry az MTV-hez igazol?

A legfrissebb folyosói pletykák szerint a Magyar Televízió képernyőjén térhet vissza a népszerű dumagép. Az Esti Showder producere cáfol, a köztévé mélyen hallgat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Fábry Sándor műsorát az RTL Klub kivette az őszi programból, és bár képviselői többször állították, rövidesen visszatér a képernyőre, az idén erre aligha kerülhet sor. A hosszú kényszerszünet ellenére az Esti Showder producere a Bors című napilapnak úgy fogalmazott, minden a tervek szerint halad.

“Az Esti Showdernek jelenleg is érvényes szerződése van az RTL Klubbal. Az új díszletek elkészültek, a műsor nemsokára képernyőre kerül. Az MTV-vel kapcsolatos híreszteléseket csak cáfolni tudom” – közölte Kovács Kristóf.

A napilap ugyanis tévés berkekből úgy értesült, Fábry Sándor lehet a köztévé új sztárja. A csatorna sajtóosztályán állítólag nem lepődtek meg, amikor a showmanről kérdezősködtek a lap munkatársai. E-mailben feltett kérdéseikre néhány perc múlva jött a kurta, de beszédes válasz. „Erről a kérdésről jelen pillanatban nem kívánunk nyilatkozni.”

A kereskedelmi csatornák egykori sztárjai közül egyre több bukkan fel az MTV képernyőjén az utóbbi időben. Például Csiszár Jenő vagy Gundel Takács Gábor, valamint hamarosan Jáksó László is munkába áll egy szappanopera producereként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik