Szórakozás

Kinyírja egymást Lilu és Ördög Nóra? Botrány lesz?

Az RTL Klub berkeiben máris arról suttognak, hogy Lilu és Ördög Nóra párosításából még baj lesz a Csillag születikben. A két műsorvezető mindegyike határozott, erős egyéniség, ami két együtt dolgozó nő esetében sokszor bizony botrányhoz vezet.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Vajon igazuk van azoknak, akik attól tartanak, hogy Lilu és Ördög Nóra hajba kaphatnak új, közös munkájuk során? Mint ahogyan arról már a StoryOnline is beszámolt, a hamarosan induló Csillag születik új házigazdája a tapasztalt Nóra oldalán Lilu lesz. A kulisszák mögött azt hallottuk, mindkét tévés elég öntudatos, így ha esetleg beszólnak egymásnak, vagy irányítani akarják a másikat, abból akár még baj is lehet.

Ugyanakkor azt is tudjuk, a két hölgy elég profi ahhoz, hogy bármi is történjen, uralkodni tudjok érzésein, pláne élő adásban. Persze mennyivel izgalmasabb lenne egy kis botrány a színpadon… Gondoljunk csak bele, milyen nézettséget eredményezhetne egy Ördög Nóra-Lilu összecsapás. Garantáljuk, hogy akkor már senki nem lenne kíváncsi a kis csillagokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik