Szórakozás

Cicit villantott az RTL Klub brutális testű sztárja

Szexinek szánt, ám inkább ijesztőnek mondható videó került fel az ValóVilág honlapjára. A félidei villantások nevet viselő kisfilm brutális jeleneteket tartalmaz, csakis erős idegzetűeknek ajánljuk.

Meghíztak, eltorzultak és narancsbőrt növesztettek a villalányok. Ettől függetlenül szemérmetlenül mutogatják magukat. Egyre gátlástalanabbak, ha arról van szó, hogy le kell kapniuk a bugyijukat vagy a melltartójukat. A korábban szemérmeskedő Eszter, illetve Vera sem takargatja már magát, bár valójában mindketten jobban tennék, ha inkább leplekbe burkolózva állnának a zuhany alá. Vera testére talán a brutális kifejezés a legjobb, szegényben egy szemernyi nőiesség sincs. Egyik olvasónk például egy transzvesztitához hasonlította az érzékeny hölgyeményt, amikor a táncversenyen vörös gálaruhában parádézott.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Veronika és Kinga is egyre jobban folyik szét. Mindketten folyamatosan arra panaszkodnak, hogy meghíztak, de ez ellen nem sokat tesznek. Igaz, a szőke hisztérika az utóbbi időben nagyon bízik abban, hogy az ökölvívó edzéseken ledob pár kilót, de egyelőre még nem sok változás fedezhető fel rajta.

Ha van merszed és elég erős a gyomrod, néz bele a már említett videóba. Garantáltan meghökkentő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik