Szórakozás

Családja nélkül életképtelen a VV sztárja – Megkeserítette szülei életét

A ValóVilág 4 fenegyereke őszintén mesél kalandokkal és botrányokkal teli gyerekkoráról Peter Noellel közösen írt, nemrég megjelent könyvében.

„Élni ingyen, avagy hogyan hazudoztam körbe a világot” – ez a címe VV Olivér önéletrajzi könyvének, melynek fejezeteihez Noel Péter író készített interjút a volt villalakóval. A könyvben a VV4 játékosa meglepő őszinteséggel vall arról, hogy igencsak megkeserítette a szülei életét gyerekként.

„Az az Olivér nehéz eset volt. Több mint nehéz eset. Olyannyira, hogy épp emiatt nem szeretnék kisfiút. Ugyanis, amit édesanyámék átéltek miattam, az tragikus és borzalmas. Mert teljes mértékben nevelhetetlen, és antiszociális voltam. (…) Akkoriban még nem verekedtem. Inkább csínytevésekben voltam profi. Tudod, megszökés otthonról, más gyerekek felbujtása rosszaságokra, tanulás helyett délutáni lógás. Ilyesmi. Mivel imádtam a természetet, általában madarászni meg horgászni hívtam a haverjaimat. Ha azt mondták, haza kell menniük, mindig lebeszéltem őket erről” – mesélte VV Olivér, aki ma már bánja, hogy annyi gondot és fájdalmat okozott szeretteinek.

„Az én természetem olyan, amilyen. Szóval, erről nem tehetek. Nem tudom, miért voltam annyira kezelhetetlen. Miért voltam egyszerre kíváncsi és nemtörődöm. Nyilván ez kellett ahhoz, hogy most itt tartsak. Minden hibám, minden rossz döntésem is én vagyok. És lehet, hogy mindennek így kellett történnie, hogy most pont ilyen legyek, amilyen vagyok. De azért azóta sokat változtam, és rájöttem, kevesebb gondot és fájdalmat is okozhattam volna a szüleimnek. Jó lenne, ha ezen változtathatnék” – ecsetelte a volt valóságshow-hős, majd hozzátette: „Amikor később elkezdtem keresni a saját utamat, kiderült, hogy életképtelen vagyok a családom nélkül. Alkalmatlan lettem az életre.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik