Szórakozás

Alekosz: sajnálatból barátkoztam Évával

Alekosz kitálal. A VV4 győztese első könyvében ír taktikáról és szexről. A Hír24 kapott egy-két exkluzív részletet.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Fordított világ címmel, november 3-án a boltok polcaira kerül Alekosz első, saját kezűleg írt műve, melyben lerántja a leplet többek között arról, hogyan és melyik játékostársát használta fel a VV-győzelemre.

A könyv a 165 nap története, Alekosz beavatja az olvasókat a VV4 kulisszatitkaiba és kíméletlenül elmondja véleményét játékostársairól. Magyarázatot ad arra, hogy egy-egy szituációban miért éppen azt tette a Villában, ami hozzásegítette a győzelemhez.

“Amikor bementünk, Évával már akkor elkezdődött közöttünk az a kapcsolat, ami később meghatározta a villalétünket. Igyekeztem közelebb kerülni hozzá, mondtam is neki, hogy: ‘én azért aludnék veled egy ágyban.’ Majd utána bókokkal próbáltam célba érni: ‘fényképezőgép-kompatibilis vagy’, ‘full extrás vagy Éva.’ (…) „Nagyon sokan a mai napig azt gondolják, hogy csupán taktika volt a részemről az, hogy minden lánynál bepróbálkoztam. Pedig nem, ez talán már kitűnt az eddig leírtakból is. Amióta az eszemet tudom, mást sem csinálok, csak csajozok. Kisebb-nagyobb sikerekkel. Hol jobban megy a szekér, hol katasztrofálisan, hol sehogyan sem. A lényeg az, hogy a beérkezés körüli időszak, azok a hetek, nagyon jól sikerültek” – írja könyvében a szexkiborg.

A hamarosan pornófilmrendezőként debütáló villalakó meglepő őszinteséggel vallott szexuális életéről és a lányokhoz fűződő kapcsolatáról is.

“Engem sosem elégítettek ki azok a dolgok, hogy magamhoz hívjak egy prostituáltat, akivel lefekszem, egy óra után kifizetem és hazamegy. Ha szexmániás volnék, akkor valószínűleg ilyen kapcsolatokat eszközölnék, de itt nem erről van szó. Én a hölgytársaságokat szeretem, s az oda vezető utat. Amit persze szeretek fölgyorsítani, tehát a folyamat az nálam az átlagostól eltérő módon nem hetek, ne adj’ isten hónapok, hanem lehet, hogy órák.”

A ValóVilág 4 győztese a valóságshow díjnyertes fetrengő-bajnokával, Évával kapcsolatban sem rejtette véka alá véleményét.

“Éva is k*rvának használta a Való Világot, sőt, talán, legjobban ő, amiért mindvégig haragudtam rá, de persze ezt senki sem látta. De nem kapcsolt, annyira egoista volt. Bárkit és bármit odaadott volna az ismertségért. Ez is hozzátartozik. Viszont van benne egy jó nagy adag szeretet adni és kapni vágyás is. Egész idő alatt sajnáltam és azért voltam mellette, azért maradtam mellette, mert nagyon megszerettem, és ezek a tulajdonságai akkor valamiért a háttérbe szorultak. A játék vége felé már előtérbe kerültek, de addig még nem domináltak annyira. Úgy éreztem, hogy azért van ez a szeretetéhsége, mert még nem szerették igazából. Szerettem volna egy olyan adag, egy olyan minőségű szeretetet adni neki, ami jobbá tesz egy embert. Mert ezek a dolgok jobbá tesznek egy embert. Mint ahogyan a Tündi is szeret engem. Jobb emberré tett. Mindvégig ez vezérelt engem az Évával kapcsolatban.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik